Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Opa Scheveningen.

28 januari 2007 10:21:29
Hoi Lotte, Het was erg leuk je te zien toen ik in Bronovo lag. Eerst even wennen en daarna de gang op rennen en natuurlijk een andere kamer in, want volgens mij ben je nogal nieuwsgierig of is het leergierig? Je verzint ter plekke een spelletje, zoals door de openingen kijken van het voeteneinde van het bed. Was ook precies op jouw lengte en zo kon je mij en tante Els ook goed zien. Lotte ik zie je wel weer gauw hoop ik, in Scheveningen, want ik kan geen autorijden met mijn been in het gips en dus niet bij jou komen. Dag Lotte en tot ziens. opa Scheveningen

Carrs uit Amerika

21 december 2006 21:28:41
Yeah jippie, je loopt. Goed hoor!! Leuk is het...nu kun je echt overal komen en nog sneller, zeg maar dat Papa en Mama nu helemaal op mogen gaan letten.
Jammer dat we zover weg zitten anders konden Tristan en jij gezellig handje in handje lopen

Nou moet je volgende keer (snel) op de webcam maar laten zien hoe goed je loopt, kijken we allemaal mee.

Heel veel knuffels,
Brian , Nathalie , Brandon , Gabrielle en Tristan

Jeannette

14 december 2006 11:14:59
Lieve Lotte. We gaan vertrekken naar Spanje. Jouw volgende berichtjes lees ik waarschijnlijk in een Internet cafee of pas in ons huis in Spanje. We gaan je daar zien samen met papa en mama. Zie je dus in elk gevall voor jet volgende prik en hoop dat je tegen die tijd geen tanden meer door lippen bent gevallen.
Tot ziens in spanje
Jeannette

Opa Scheveningen.

14 december 2006 00:28:19
Hoi Lotte, joh, wat lees ik nu weer! Was je een heel klein beetje ondeugend en ben je toen op je snuit gevallen. Je mama is wel geschrokken van het bloed op je gezicht, maar toen de schrik over was is ze wel een beetje zo van dikke bult eigen schuld. Harteloos he? maar ja je mag niet in de keuken komen is je gezegd en als je het dan toch doet, ja dan straft het kwaad zichzelf, maar dat begrijp je nu nog niet denk ik. Niet meer doen dan blijft je gezicht zoals het hoort zonder gezwollen lippen. Daag Lotte.

Opa Scheveningen.

08 december 2006 19:04:29
Hé Lotte, weet je nu ook wat vervelende prikken zijn? Je hebt je kranig gehouden lees ik in jouw dagboek. En wat ik nog meer lees is dat je, als je zo doorgroeit, een flinke lange dame kan worden. Goh, ik zie het al voor me jij en je mama en papa die dan kleiner zijn dan jij. Zullen ze niet leuk vinden maar is niets aan te doen. Kom je in januari/februari mijn mooie gipse been bewonderen? Ben benieuwd wat voor snuit je dan trekt. Maar eerst Kerst en oud en nieuwjaar, dat je deze keer wat bewuster mee kan maken dan 1 jaar geleden. Je ben nu ook al weer 14 maanden en je zal al die kerstversieringen wel prachtig vinden. Lotte, tot een volgende keer en natuurlijk tot ziens.
Daaaaaaag. Opa Scheveningen

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.