Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Els

19 maart 2007 23:00:08
Hallo Lotte,

wat vervelend die kinderziektes maar ja, het hoort bij het leven, zegt men. Wordt maar weer gauw beter. Opa Scheveningen mag nog een langere tijd in het gips blijven zitten maar misschien kunnen opa en ik wel weer een keertje jou kant op komen. Volgens mij is opa Scheveningen een beetje gek op jou. Dat wordt nog wat als je straks een broertje of zusje erbij krijgt.

Dag Lotte,

Tante Els

Opa Scheveningen

19 maart 2007 22:59:20
Hoi Lotte. Je heb een hele uitgebreide uitleg over( jouw ) 5e ziekte in je dagboek staan. Is ook wel mooi om te lezen voor tante Els, want die vroeg mij vandaag wat dat voor ziekte is. Zo is die ook op haar wenken bediend.Leuk dat je nu ook beetje bij beetje woordjes gaat zeggen. Ik kom gauw eens luisteren want ik moet nog wel 4 weken met een brace lopen ,maar ik kan dat ding af doen in de auto en dan naar jou rijden.Voor het uitstappen dat ding weer om en lopen naar jou. maar ik bel eerst even of je wel thuis ben en niet lekker in bed ligt.Dag Lotte.

Opa Scheveningen

17 maart 2007 14:47:58
Hoi Lotte, wat is dat nu , ben jij een krentenbol geworden? Ben je er wel een beetje ziek van en jeukt het ook? Die vervelende kinderziekte's ook. Knap maar weer gauw op en dan weer een foto op je site zonder pukkeltjes. Dag Lotte.

opa Scheveningen

03 maart 2007 16:09:52
Hoi Lotte, ik heb net je foto's laten zien aan een dame die zelf ook kinderen heeft. Zij vindt jou een lief meisje zo te zien en dat ben je ook wel. Als ik weer goed kan lopen en dan ook weer autorijden kan, kom ik weer gauw even op bezoek. Daag Lotte.

opa Scheveningen

06 februari 2007 19:25:11
hoi Lotte, leuk hoor jou zo te zien in de sneeuw. Dat was voor jou ook de 1e keer en je vond het wel leuk denk ik, maar had je geen koude handjes? Je neus was wel een beetje rood, maar dat is misschien doordat je verkouden ben? Misschien ligt er morgen weer een beetje sneeuw dan kan je er weer in gaan lopen. Dag Lotte. Tot een volgende keer.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.