Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Opa Scheveningen

08 juli 2007 14:04:39
Hoi Lotte. Opa heeft zojuist gelezen dat je mee kan zingen met de dvd en dat ook weet wanneer je mij nou of nou mij. Opa kent je moeder niet zo goed als je vader, maar als je dan van allebei de streken heb meegekregen, (wat zij denken)dan hebben ze best wel hun handen vol aan jou als je wat ouder ben geworden. Maar als het leuke streken zijn is het wel goed en kunnen ze wel om je lachen denk ik.Tot ziens Lotte en doe je moeder en vader de groeten van mij.

Vanuit Spanje

18 juni 2007 18:09:06
Hallo Lotte,
Als je zo doorgaat kun je binnenkort je eigen e-mail lezen. Wat een spraakwaterval. Jammer dat we niet even bij jou langs kunnen komen, maar ja, 1865 km is wel een beetje veel. Wij hebben het hier in Pedralba (zoek maar op de kaart) erg naar ons zin. Hoop jou, pappa en maamma en je broertje - of zusje hier volgend jaar te zien. Liefs
Jeannette

Opa Scheveningen

05 mei 2007 23:17:39
Hoi Lotte, Heb zojuist het hele verhaal gelezen dat jouw papa op je site heeft gezet.
Als je zo doorgaat kun je straks mama helpen als zij een broertje of zusje voor jou heeft gekregen. Opa vind het erg jammer dat hij op 22 mei al een afspraak heeft anders had hij erg graag met jou wat leuks gaan doen. Maar dat komt nog wel een keer als het juli is en de drukte voorbij. Lotte tot ziens en kusje van opa Schev.

Daan en Anne

30 april 2007 11:10:33
Lieve, lieve Lotte,
Heel goed hoor, dat je al zoveel woordjes kunt zeggen ! We vonden het heel leuk om jou weer te zien twee weken geleden. Erg leuk dat je mij zo nadeed aan tafel. Ik tikte tegen mijn neus en wees naar jou. Jij deed precies hetzelfde. Dat vond ik erg grappig ! Je bent een lieve meid. We hebben veel zin in de vakantie in Hattem
Kunnen we lekker weer samen spelen!

Groetjes van Daan

Lieve Lotte,
Dank je wel voor mijn mooie opmaakpop. Daan snapt niet dat er geen lichaam aan de pop zit . Maar ik vind het een heel mooi kado !

Kusjes van Anne

Opa Scheveningen

17 april 2007 12:06:58
Hoi Lotte, joh, als je zo doorgaat wordt je nog een hele kwebbel, met al die woordjes die je kent. Mama en oma zijn volgens mij een beetje jaloers dat je wel papa en opa zegt maar niet mama en oma. Als dat zo uitkomt willen tante Els en ik in het weekend van 28/29 april even bij jou op bezoek komen, dat moeten wij nog even afspreken met je mama en papa. Lotte ik kan je geen been meer laten zien in het gips, want sinds gisteren kan ik weer bijna gewoon lopen. Nog even met een wandelstok en dan misschien op 27/28 april helemaal zonder. Ik kan nu ook weer autorijden
dus kan ik weer wat vaker komen als je niet in je bedje ligt.Ik zit vaak in Voorburg en dan bel ik even dat ik kom. Lotte, tot ziens en kusje van Opa Scheveningen

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.