Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Opa Geelen

14 april 2008 23:09:47
Hoi Lotte, zo heb jij je 1e kinderziekte ? Gelukkig niet zo erg lees ik, want het kan heel vervelend zijn als het gaat jeuken. En heeft Hidde het ook ? En misschien je vader ook wel, maar dat is heel vervelend als grote mensen de waterpokken krijgen. Je mag van de dokter wel naar de creche en de peuterspeelzaal en dat vind je vast wel fijn.
Wordt maar gauw weer beter en tot gauw, misschien kom ik zaterdag laat in de middag even bij kijken. tot ziens, dag Lotte en groetjes aan Hidde en je mama en papa.
Opa G.

Oma en Opa Wassenaar

20 februari 2008 14:44:43
Dag lieve Lotte,
Eindelijk hebben wij nu ook een computer en kunnen wij nu jouw prachtige dagboek lezen. We zijn bij het begin begonnen en dat betekent op dit moment dat we maar liefst 60 bladzijden te gaan (lezen) hebben. De eerste 11 hebben we nu achter de rug (we zijn dus al/pas gevorderd tot 26 januari 2006), maar wat is dit een geweldig leuk verhaal en wat zul jij daar later, als je kunt lezen, vreselijk veel plezier aan beleven!
En, geloof me, ik kan je verzekeren dat alles wat Mamma tot zover heeft geschreven over jou de volle waarheid is; je was (en bent ook nog hoor) een reuzelief meisje en ik ben dan nu heel benieuwd wat er allemaal nog volgt, want er zijn nog heel veel grappige en lieve dingen over jou te vertellen!
Dag lieve meid, een dikke kus, Oma en Opa W.

Jeannette en Jac spanje

14 december 2007 18:18:05
Hallo Lotte, lekker hoor, zwemmen met mamma. Wat gaat dat worden? een Ada Kok, of is dat te ver voor jouw tijd. Wij hebben hier een heel eigen zwembad voor je als je komt, maar zorg dan wel dat je echt kan zwemmen, want zelfs het ondiepe gedeelte moet je nog een heel stuk groeien voordat je kan staan. Een glijbaan heb ik helaas niet voor je. Geef je een kusje aan je broertje?
Liefs
Jeannette

Els

06 december 2007 14:05:45
Hai Lotte,

Tja... je bent niet voor 1 gat te vangen. Als het donker is moet gewoon het licht aan en dan mag je opstaan. Heel logisch.

Blijf maar op een leuke eigenwijs, dan wordt je vast een leuke meid.

Tante Els

Opa Scheveningen

17 november 2007 16:48:51
Hoi Lotte. Zojuist gelezen dat je naar Sinterklaas ben geweest met jullie 4 tjes. En je vond het allemaal prachtig, maar nog mooier het snoep. Pas maar op voor die scherpe tandjes van je en poets ze maar goed . Opa heeft vanmiddag de hele sinterklaas optocht gezien en er waren heel veel pieten die snoep uitdeelden en pieten op paardjes en een muziekkorps van allemaal pieten, mooi hoor.
Dag Lotte , tot gauw en groetjes. Opa

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.