Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Tante Annerieke

10 november 2008 14:32:25
Lieve Lotte,

Ik heb net de filmpjes bekeken waar jij helemaal zelf aan het fietsen bent zonder zijwieltjes. Wat knap, meid! Dat doe je echt heel goed, hoor ! Veel plezier met fietsen!
Groetjes en een dikke kus van tante Annerieke

Jeannette en Jac spanje

04 november 2008 17:11:34
Lotte gefeliciteerd. Ik heb de foto gezien, dus het is echt waar. Helemaal los fietsen wat knap. Ik wens je toe dat je nog maar heel veel fietstochten zal gaan maken.
Liefs en groetjes uit spanje

Opa Geelen

07 oktober 2008 09:56:48
Hoi Lotte,
Gefeliciteerd met je 3e verjaardag vandaag. Als ik zondag bij jou en Hidde kom krijg je wel een dikke kus want dat gaat niet hier in je gastenboek. Wil je ook Hidde en mama en papa feliciteren van mij? dan doe ik dat zondg wel weer opnieuw. Lotte, een prettige dag en tot zondag. Daaaaaag

Tante Els

07 september 2008 21:06:06
Dag Lotte,

Ik bedacht mij opeens dat het nog maar 30 nachtjes slapen is en dan ben jij al weer 3 jaar. En ik las dat je heel veel kleine kadootjes krijgt omdat jij zo'n grote meid bent. Netjes op het potje. Knap hoor.

Doeg doeg,

Tante Els

Oma en Opa Wassenaar

17 april 2008 16:17:18
Dag lieve Lotte,
Dat is nou ook wat, de waterpokken. We konden ze goed zien op de foto's, die Mamma van jou heeft gemaakt in bad, maar dat is natuurlijk niet zo gek met waterpokken. Gelukkig heb je het maar een klein beetje en ben je er niet echt ziek van en kun je nog fijn spelen en leuke dingen doen zoals naar de dierentuin gaan.
Morgen, als Mamma naar de tandarts moet en wij even opletten, kunnen we meteen even zien hoe je er nu uitziet.
Liefs en groetjes van Oma en Opa W.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.