Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

opa Geelen

06 december 2005 23:11:01
Lieve Lotte,
Na een telefoontje van je moeder jouw site bewonderd . Goh, wat staat er veel in over jou en zelfs nog van de tijd dat je nog groeide in je moeders buik. Maar gelukkig ben je er nu al 1 maand en 29 dagen uit en kunnen wij je ook zien, wat hardstikke fijn is natuurlijk. Je hebt al laten merken dat je een weegschaal ben, want weegschalen zijn toch een tikkeltje eigenzinnig en ik kan dat weten als weegschaal. Je kwam dan toch maar lekker op de dag die je zelf wilde en die afspraak van je mama en papa met de dokter kon je mooi niets schelen. Ik mag dat wel hoor als je maar niet te eigenzinnig wordt, want dan heb je er zelf last van. Lotte ik kom gauw weer eens buurten en dan weer lachen tegen mij he. Daag.

Jeannette

06 december 2005 09:12:59
Lief Meiske,
Gefeliciteerd met je eigen website. Ik hoop dat pappa en mamma het volhouden om jouw dagboek regelmatig te vullen. Als je straks zelf kunt lezen zal dat geweldig zijn. Zorg maar dat jullie computer niet crasht. Dus voorlopig nog maar even met je vingertjes van de toetsjes blijven.
Liefs
jac en Jeannette

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.