Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Oma en opa van Dongen

02 juli 2006 12:15:03
Lieve Lotte,
He, he, dankzij tussenkomst van tante Annerieke eindelijk ook een bijdrage van ons; eindelijk kunnen wij nu ook zeggen hoe trots wij zijn op onze lieve, vrolijke nieuwste kleindochter! Je bent nu al zo groot dat we al een beetje kunnen zien wie en hoe je bent en dat belooft veel leuks voor de toekomst!

Liefs en een kus van oma en opa van Dongen.

Tante Annerieke

23 juni 2006 22:00:20
Lieve Lotte,

Wat sta je toch weer prachtig op alle foto's! Je bent wel een fotogeniek meiske, he? Het is mama toch nog gelukt om een t-shirt van Argentina te vinden voor jou. Leuk hoor !
Geen wonder dat ze dan ook hebben gewonnen, met zulke mooie supporters! Heb je jouw stem al weer een beetje terug? Niks aan he, als je je niet lekker voelt. Laat je maar lekker door papa en mama vertroetelen.
Je kan al goed rechtop zitten, zie ik op de foto's! Je wordt al een hele dame hoor. Ik vind het dan ook erg leuk om jou binnenkort weer te zien als we een weekje op vakantie gaan. Dag lieve meid, tot gauw! Een dikke kus en veel liefs, ook voor papa en mama, van je tante Annerieke (en ook van oom Mirko , Daan en Anne ).

The Carrs again

06 juni 2006 04:57:39
Wat een schattige fotos zeg van jou met je kiekeboe!! Je bent een mooi meisje. Papa mag vast wel wat Kung Fu gaan oefenen om de jongens op afstand te houden Gelukkig duurt dat nog jaaaaaaaaaaaren

knuffels van tante Nathalie
PS is alweer 8 jaar geleden vandaag dat je moeder bij onze trouwerij was...Time Flies

The Carr Family

25 mei 2006 05:53:09
Lieve Lotte,

Hehe nu eindelijk een berichtje van "Tante" Nathalie in Amerika. Het is zo leuk om de hele tijd te lezen wat Mama allemaal over je schrijft. Daar zul je later zo van genieten. Ik vind je zo'n kleine schat en zou je zo graag in persoon willen ontmoeten. Ja dat wil Tristan ook wel, hij is dan wel 6 dagen jonger dan jij maar hij vind je wel prachtig hoor We zullen snel een kadootje sturen van Amerika speciaal voor jou. Meid, je bent een sterke meid hoor, met alles wat je al heb meegemaakt. Je hebt een speciaal plekje in ons hart. Tot we elkaar live kunnen ontmoeten moeten we maar veel webcammen hoor heel veel knuffels van ons allemaal ook aan Mama en Papa, die kunnen erg trots zijn op hun mooie meisje. Liefs, Brian , Nathalie , Brandon , Gabrielle en Tristan

Jeannette

16 mei 2006 11:05:59
Lieve Lotte,
Een vriendinnetje van Tosca heeft ook een spreidbroekje gehad. Als ik mij goed herinner was dit voor een half jaartje. Dat is zo om hoor. Als je Alette nu ziet, een bonk van een kerngezonde meid. Vanaf haar 1 1/2ste had ze al helemaal geen last meer, sporten en alles ging haar geweldig af.
In elk geval sterkte voor jou en stel je mammie maar gerust hoor. Logisch dat ze een beetje verdrietig is. Was ik vrijdag ook toen Tosca werd geopereerd, maar ook dat is allemaal goed gegaan.
Liefs
Jeannette

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.