Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 87

Jeannette

07 oktober 2006 09:01:49
Lieve Lotte,
Gefeliciteerd, taart, slingers en balonnen. Wij wensen je een fijne verjardag en een fantastisch 2e levensjaar. Ook Pappa en Mamma gefeliciteerd. Ook alvast een hele fijne vakantie.
Tot snel
Jac en Jeannette

De Familie Carr van Amerika

07 oktober 2006 03:05:19
Lieve Lotte ,

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, je eerste, wat is dat snel gegaan.

Happy Birthday to you...Happy Birthday to you, Happy Birthday Lieve Lotte...Happy Birthday to you.

Ik zat net ook met tranen te lezen wat je Mama zat te schrijven want ze hebben inderdaad lang op je gewacht en oh wat is dat het waard geweest. Je bent nu 1, nog 6 dagen en dan is onze kleine Tristan ook alweer 1.

Eens zullen jullie elkaar ontmoeten dat beloof ik.

Lies en Theo, geniet ervan, wat is het jaar toch snel gegaan, en wat leuk is elk moment toch geweest. Ik ben erg blij dat we dit zo samen met elkaar kunnen mee maken. Van Harte Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleine schat.

heel veel knuffels, en liefs van ons allemaal,
Uncle Brian , Tante Nathalie , Brandon , Gabrielle en Tristan 8
)
PS het is hier eigenlijk nog pas 6 October, dus we zijn vroeg hihi

Jeannette

11 september 2006 11:51:12
O jee lieverd, bronchitus, wat naar voor je. Ik weet nog hoe benauwd Tosca het ervan kreeg. Wees gerust. Over bronchitus groei je lekker helemaal heen hoor. Neemt niet weg dat ik je heel snel beterschap toe wens.
Liefs
Jeannette

Jeannette

08 september 2006 11:43:40
Lieve Lotte,
Wat gaat het lekker met je, binnekort fiets je al.
Mamma is zo lekker enthousiast over je vorderingen dat ik bijna elke dag wel een berichtje in mijn postvak vind. Leuk hoor om jouw vorderingen op deze manier van dichtbij mee te maken. Kan ik je straks zelfs in spanje lekker volgen.
Jeannette en Jac

Tante Annerieke

29 augustus 2006 22:29:35
Lieve Lotte,

Wat fijn dat het zo goed gaat met jou en met jouw heupjes, zodat je de spreidbroek niet meer aan hoeft!! Wel wennen met slapen, he? Ben benieuwd naar de foto's die mamma nog gaat maken van jouw nieuwe slaaphouding wanneer je voorover gekukeld bent in bed. Anne slaapt nog wel eens als een kikkertje: op haar buik met de knietjes onder haar buik. Zo sliep Daan vroeger ook wel. Ben benieuwd of jij dit ook zo doet!
En wat sta je al goed zeg! Mag je wel trots op zijn hoor! Je word echt al een grote meid. Dag, tot gauw! Veel liefs van tante Annerieke (en ook van oom Mirko, Daan en Anne)

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.