Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

naar Oom Mirko en tante Annerieke

04 juli 2009
Gisteren waren we naar Borger vertrokken, je was eerst 's ochtends met Hidde naar de creche geweest en in de middag had pappa je opgehaald. In de auto heerlijk geslapen. De volgende dag gingen we naar Oom Mirko, Tante Annerieke, Daan en Anne, zij zaten ook in een huisje in het plaatsje Nooitgedacht, Hof van Saksen.

Daar hebben we gezwommen, geklommen in een overdekt speelparadijs. Oom Bart, Tante Joyce en de kinderen kwamen ook. De glijbaan in het zwembad vond jij heel erg leuk, die was wel 107 m lang en was een wildwaterbaan, op het laatst ging je zelfs helemaal alleen, pappa of mamma bleven er wel bij maar we hoefden je niet meer vast te houden. Als we nu vragen waar je naar toe wilt dan zeg je naar die glijbaan. Dus nu gaan we kijken of we een weekje in September kunnen gaan.

Je laatste gymles

29 juni 2009
Vandaag had je je laatste ouder peuter gym les. Na 2,5 jaar is het weer klaar. Na de zomervakantie word je bijna 4 jaar en ben je te groot en zit je ook op school. Mamma zal dan alleen met Hidde gaan, dit zal wel gek zijn maar ook wel weer fijn want met 2 kinderen die rondrennen was het toch iets minder makkelijk.

Nou we hebben leuke tijden beleefd, je ging er altijd met heel veel plezier naar toe. Je vond het er zo leuk dat je zelfs niet naar de grote kindergym wilde gaan. We hebben het 1 keer geprobeerd maar je wilde niet meer, je wilde weer met mamma en Hidde, vond het maar niks dat je daar alleen moest blijven. Niet dat je huilde hoor maar je vond het denk ik minder gezellig, mamma ook hoor

Maar straks ben je echt te groot...


Een beginnetje

21 juni 2009
Vandaag is het vaderdag. Als verrassing had je op de peuterspeelzaal een kadootje gemaakt. Deze was vervolgens in een enveloppe gedaan. 

Je had mij de verrassing gegeven maar ook gelijk uit mijn handen getrokken om de enveloppe open te schreuren. Toen ik zei: "he, dat ik mijn verrassing". reageerde met de bijdehante woorden.....
"Ik maak even een beginnetje....."  

Wat doet een.....

20 juni 2009
's avonds bij het voorlezen lag je bij Hidde in z'n bedje. Nu las ik een boekje voor waarin allerlei voorwerpen staan zoals auto's, zee, dieren, enz. Bij dieren vraag ik altijd welk geluid het dier maakt. Zo ook nu weer. Alleen stelde ik de vraag wat doet een koe. Het antwoord dat jij samen met Hidde gaf, was 'boeoeoeoeo'.  Wat doet een paard?  Jullie allebei 'hihiihihihi'.
Bij de vraag: 'Wat doet een varken?"    antwoordde jij: 'POEPEN" 

ik ben je redder

20 juni 2009
Lekker spelen in de tuin. Met je loopfiets, die we van de speelotheek lenen, scheurde je door de tuin. Opeens zag je Hidde zitten op de tractor. Hij kon geen kant op. Hierop stopte je en zei:" wacht maar, ik kom je helpen".   "ik ben je redder!"     

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.