Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Even gek doen.....

16 augustus 2009

Vanochtend hadden we weer een gekke bui. Jij en papa probeerde elkaar af te troeven met wie het gekste iets.

Zo zeiden we om de beurt:  Weet je wat gek is.... en dan iets geks.
Jij won uiteindelijk met het gekste wat je maar kunt bedenken.

Jou winnende zin:
Weet je wat echt gek is ...... Sneeuwwitje met een muts op !

Naar camping de Molenhof in Weerselo

04 augustus 2009
Vanochtend gingen we naar camping De Molenhof in Weerselo. Pappa en Mamma hadden voor 1 nachtje een trekkerhut geboekt en we gingen langs bij onze achterbuurtjes Sunnylane.

Op de heenweg heb je even lekker geslapen en toen we aankwamen stond iedereen ons al op te wachten. Onze hut wasal kalar en jij vond het al helemaal geweldig, er stonden 2 stapelbedden in.

Toen bij de tent van de buurtjes hebben we lekker gelunched en jij hebt daar zo leuk gespeeld.'s Avonds werd er een luchtballon opgelaten, daar zijn we naar gaan kijken, maar eerst ben je nog met pappa en Maaike, Tamara, Jasper en Ivonne naar het theater geweest.

Die avond lag je laat in bed, eerst mocht je nog onder de kippedouche, dit was een douche waar een kip boven hing die een gieter in zijn hand had, die vond je erg mooi..

de volgende ochtend werd je na een hele onrsutige nacht om 9 uur wakker, we hebben toen met ons viertjes ontbeten en daarna kwamen Maaike en Tamara je halen om mee te gaan knutselen in het "kippenhok". Nou dat was de juiste naam, een ruimte vol met allemaal tafels en een hoop kinderen die aan het kletsen waren met harde muziek. Jij had het helemaal naar je zin.

Daarna gingen we allemaal naar het zwembad toe, daar ben je heel veel van de glijbaan geweest, eerst met gerard maar later kon je ook helemaal alleen. Maar op een gegeven moment was je heel erg moe. Je hebt toen een hele tijd geslapen op een ligstoel bij de tent. Je was helaas die middag niet helemaal jezelf, hebt veel in de stoel gelegen en ging toen weer spelen.

Na de BBQ zijn we weer naar  huis gegaan, we dachten dat je wel zo in slaap zou vallen in de auto maar dat gebeurde niet, later wel hoor.

Je vond het helemaal niet leuk dat je weer naar huis moest het was ook wel erg gezellig.

het was de eerste keer dat mamma naar een camping en zij vond het ook heel erg leuk dus wie weet gaan we in de toekomst ook wel een keer.


Het gaat goed met je

26 juli 2009

Met je gezichtje gaat het gelukkig goed! Bijna alle korstjes zijn al van je gezicht en je krabbelt er gelukkig niet aan.

Het zal nu wel even duren voordat het niet meer zichtbaar is, maar het gaat de goede kant op. Gelukkig!

Gevallen

19 juli 2009
Vanmiddag kwam Daan vragen of je bij hem kwam spelen, dat wilde je wel alhoewel eerst niet want je mocht net snoepjes pakken van mamma en dacht even dat je die dan niet mocht hebben, tuurlijk wel, Daan ook. Dus daar gingen jullie, fiets mee.

Na een tijdje hoorde ik jou heel hard huilen en Denise bracht je samen met Daan thuis, je was met Daan zijn fiets onderuit gegaan en je gezicht was geschaafd en tand door je lip. Mamma en pappa schrokken er helemaal van, de mamma van Daan ook trouwens. Je was helemaal overstuur, eerst maar even tot rust gebracht voordat we uberhaupt konden zien wat de schade was. Nou rechterkant enorm geschaafd, dik oog, en dikke lip door een tand door je lip.

Boven je oog zat ook iets waar mamma niet helemaal gerust op was en dus toch maar even naar het ziekenhuis. Hidde ging even bij Daan spelen. Je wilde niet maar werd toch rustig en in het ziekenhuis was je echt een hele grote meid. Ze mochten je gezichtje schoonmaken en in je mond kijken, gelukkig geen tanden die los zitten. Het wondje boven je oog hoeft gelukkig niet gehecht te worden maar voor de zekerheid kwam toch ook nog even de arts kijken. Jij was zo moe dat terwijl we aan het wachten waren op de arts jij helemaal in slaap was gevallen. Zij moest je oog echt eventjes van binnen bekijken maar je lag zo diep te slapen dat je van haar schrok. Dat kijken lukte dus even niet, later wel toen je een lege spuit van de dokter kreeg (zonder naald en schoon uiteraard). Toen kon ze even kijken, maar niks aan de hand. Maar omdat we niet hadden gezien of je hard op je hoofd bent gevallen werd er aangeraden om je vannacht om de 2 uur wakker te maken om even te checken of alles echt okay met je is.

Pappa had patatjes gehaald die jij heerlijk hebt opgegeten nadat je lang op de bank hebt liggen slapen. 's avonds mocht je in pappa's bed, pappa in jouw bed (jij zei nog tegen mama als pappa maar niet te zwaar is en er maar niet doorheen zakt, de humor heb je in ieder geval weer terug).

Je hebt goed geslapen en reageerde goed. Ja lieve meis hopelijk gaat het snel weg.

Steeds beter op een grotere fiets

16 juli 2009
Je bent steeds beter aan het fietsen op een grotere fiets. Je vindt het helemaal geweldig, je buurjongetje Jasper heeft zo'n grote fiets en dat vind jij helemaal leuk, je kan alleen nog net niet goed genoeg bij de grond bij je voeten dus nog heel even wachten en jij kan ook een grotere fiets.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.