Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Verkeersles

07 december 2009
 Vandaag is je laatste verkeersles, mamma helpt mee met deze les. Je hebt er in totaal 3 gehad. De eerste les was buiten op het grote speelplein, hier moest je leren oversteken, de 2e les moest je je fiets meenemen en hadden jullie 3 parcourtjes op het grote schoolplein en de laatste les was buiten het schoolplein en gingen we op allerlei verschillende plekken oversteken. 

Je doet het goed, je luistert goed, er zij kindjes die al 5 zijn en nog steeds op een fiets fietsen met zijwieltjes. Je steekt je vinger op en wilt antwoord geven als je dan aan de beurt bent vind je het eigenlijk nog wel erg spannend en komen de antwoorden er nog niet altijd uit maar je probeert het en dat vind ik knap.

Pakjesavond

05 december 2009
Vandaag is het pakjesavond, je bent heel erg druk. Je weet wat er gaat gebeuren alleen nog niet om hoe laat. Om 1 uur zal de overbuurvrouw op de deur kloppen en de zak met kadootjes achterlaten. en ja hoor daar wordt gebonsd, je rent naar de deur maar daarna ook hard weer terug naar binnen als ik zeg he er staat iets voor de deur.  Vanuit de woonkamer kijk je naar de gang als mamma de deur openmaakt, er staat een zak met kado's. Ja nu kom je samen met Hidde weer tevoorschijn. en de kado's worden mee naar binnen genomen, jij weet niet hoe snel je alles open wilt maken, je krijgt een balletpakje met 3 prinsessen erop, dat is je mooiste kado. In de garage staan nog 2 grote kado's die niet in de zak paste, maar ja hoe krijgen we dat nou in de woonkamer. Opeens gaat pappa zijn telefoon, de hoofdpiet is ad telefoon met de vraag of we alle pakjes hebben gekregen, ook de pakjes die in de garage staan? Jij wilt graag met de hoofdpiet praten maar gelukkig zijn de kado's uiteindelijk toch belangrijker, jij krijgt een mooie roze poppenwagen en Hidde een keukentje. Wat een mooie sinterklaas. 's Avonds wil je nog een keer je schoen zetten maar ja dat kan niet meer, sinterklaas is terug naar Spanje aan het rijden. Tot volgend jaar Sinterklaas!

Sinterklaas

04 december 2009
 Vanavond ging je samen met pappa en mamma naar het Rijswijks Theater, naar het sinterklaas feest. Je vond het erg leuk,zong mee, riep mee als de pieten wat vroegen. Je ging zelfs helemaal alleen het podium op!

Na afloop kon je de sint een handje geven maar dat durfde je niet, de pieten wel maar niet de sint. Op de terugweg lag je helemaal uitgeteld achterin, mamma kon je zo in je bedje leggen, je pietenpak uit en je sliep zo weer verder. Op naar pakjesavond.

Schoen zetten

27 november 2009
Vanavond gingen we onze schoen zetten, 1 voor Hidde en 1 voor jou. Maar ja mamma en pappa mochten er ook 1 zetten, pappa zn schoen stond onder de tafel die werd erbij gezet en mamma dr schoen lag ergens anders  naast een paar sloffen. Jij wilde een slof voor mamma neerzetten maar wij zeiden dat was niet handig want de piet kon dan niet zien dat dat mamma dr schoen was waarop jij zei jawel hoor hij ziet toch de maat,

Rommelpiet

27 november 2009

Gisteren moest je je schoen mee naar school nemen want de pieten zouden misschien wel langs komen. Vanochtend mochten de mamma'en de pappa's niet de klas mee naar binnen, toen we langs je lokaal liepen zagen we dat de klas helemaal een rommeltje was, de rommelpiet was langsgeweest.

Jij keek je ogen uit, wc papier lag overal, de blokken lagen door de hele klas, schoenen lagen overal, jullie tafeltjes waren helemaal verplaatst, kortom 1 grote rommel.

Toen mamma je tussen de middag kwam halen om een boterham thuis te gaan eten had je hele verhalen over de rommelpiet en dat er een kadootje voor je onder jouw schoen lag. Thuis wilde je die meteen maken, een auto van hout die je kon verven.

's avonds mocht je ook nog je schoen zetten, wat een superdag had je toch weer vandaag.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.