Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Oud en nieuw

31 december 2009
 Vandaag is het oudjaarsavond. In de ochtend ging je naar de opvang, je mocht kiezen of thuis blijven of naar de opvang en je koos voor de opvang haha.

Om 3 uur haalde ik je op je had het erg naar je zin gehad. Om 4 uur kwamen de familie van der Zon, met oa Jasper. we hebben met zn allen pannenkoeken gegeten en toen ging je naar bed. Je was heel erg moe en toen jij sliep ging Jasper ook bij ons naar bed op jouw kamer en Maaike en Tamara sliepen in ons bed. 

Om 23.30 hebben we jullie wakker gemaakt, jij lag al met je ogen open en we hebben je een beetje warm aangekleed en mochten jullie allemaal mee naar beneden, Hidde hebben we laten slapen. Om 12 uur dronken jullie kinderchampagne en hebben we naar het vuurwerk gekeken, jij en Jasper hebben op jouw bed gekeken, vanuit je hoogslaper kon je het goed zien.

Om half 2-2 uur gingen de buurtjes weer naar huis en jij en pappa en mamma gingen naar bed. Helaas was je volgende ochtend alweer gewoon om 7 uur wakker.

Het was wel een gezellige dag alleen ben jij nu ziek, niet een goed begin van het nieuwe jaar!

naar de bioscoop

29 december 2009
Vandaag ben je met de kinderopvang naar de bioscoop geweest, Jullie gingen met de tram naar Den Haag en daar gingen jullie een tekenfilm kijken. De leidsters vertelde mamma dat je het heel erg leuk vond en dat je met open mond en op je puntje van je stoel zat te kijken. Thuis vertelde je dat het een hele grote televisie was, dat je jas uit mocht en dat er een wc was haha.

Kerst

25 december 2009
Vandaag gingen we naar opa en oma om kerst te vieren. Oom Bart, tante Joyce, Fleur en Marnix waren er ook. Het was erg gezellig, jullie zijn heerlijk verwend.

Oma had heerlijk gekookt, eerst hebben jullie gegeten en daarna naar bed, jij sliep samen met Marnix en Fleur op zolder en Hidde beneden in opa en oma hun kamer. Jij bleef de hele nacht slapen en toen wij naar huis gingen hebben wij Hidde meegenomen.

Het was erg gezellig weer. Jij hebt je heel erg goed vermaakt, oma zei dat je vooral veel met Marnix aan het spelen was en jullie toch wel de boefjes waren. 

slimpie

13 december 2009
Je logeerd bijj opa en oma samen met Fleur en Marnix. Toen jullie in de ochtend wakker waren en met oma naar beneden gingen bleek het dat de elektriciteit was uitgevallen.  oma had allemaal kaarsen aangedaan en de openhaard aangestoken. Toen oma de gordijnen opendeed zag jij een molentje draaien op een dak van de achterburen. Jij zei oma hoe kan het dat dat molentje draait als er geen elektriciteit is. Nou zei oma omdat dat molentje op de wind draait, maar oma en het is helemaal windstil. Nou de bomen bewogen een heel klein beetje en daardoor draaide hij. wat ben jij een slim meisje om op te merken dat dat molentje toch draait als er geen elektriciteit is....

Bij opa en oma logeren

13 december 2009
Vandaag hebben we je bij opa en oma opgehaald nadat je daar 2 nachtjes hebt gelogeerd. Je neefje Marnix en je nichtje Fleur waren er ook. Jullie hebben het er heel erg gezellig gehad, sliepen bij elkaar op de kamer helemaal boven op zolder. Oma vertelde ons dat vooral jij en Marnix de 2 boeven waren. Je hebt er goed uitgeslapen, wel tot half 8 dat mag je thuis ook doen hoor. Maar jij vertelde ons dat je daar langer sliep omdat je er gezellig met mensen op de kamer sliep en thuis niet. Toen ik zei daar slaap je gezellig met bambi was dit niet hetzelfde, helaas.

Nu lig je heerlijk in bed, je bent hartstikke moe maar ook wel erg opgewonden van alle leuke dingen, nog 1 weekje school en dan is het kerstvakantie

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.