Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Rapport

18 juni 2010
Vandaag kreeg je je rapport, je bent over naar Groep 2!! Pappa en mamma wisten dat al want we hadden nog niet zo lang geleden tafeltjesavond gehad op school. Je doet het goed in de klas, bent erg geconcentreerd als je met een werkje bezig bent, dan sluit je je helemaal af, heb je niet van je vader of moeder hoor!!

In dekring vind je het wel lastig als de juf jou een vraag stelt maar stelt de juf de vraag in het algemeen dan gaat je vingertje altijd mee omhoog. Je speelt leuk met de kinderen in de klas, je bent rustig maar je bijt wel van je af als dit nodig is.

Je hebt nu al zin om naar groep 2 te gaan, nog 3 dagen naar school, dan grote vakantie en dan is het zover, je gaat naar de 2e en je krijgt je eigen planner!!

We zijn trots op je!

Sam

11 februari 2010
Sam, Lotte dr grote vriend. Als je vraagt  ga je lekker dromen? zegt ze ja, waarover ga je dromen Lotte? Sam!!

Sam is een jaar ouder dan dat Lotte is, hij zit bij haar in de groep, alleen al in groep 2.  Sam is helemaal geweldig...hij is grappig maar ook leuk....

Mamma moet zeggen het is inderdaad een leuk mannetje...hij gaat 2 x in de week naar dezelfde naschoolse opvang en dat is natuurlijk feest.

Afgelopen vrijdag had ze met Sam afgesproken na school, Lotte ging bij Sam spelen en dat was heel leuk gewest. Eerst hadden ze zich verkleed en daarna gingen ze verven.Op een gegeven moment had de mamma zoiets van nou Sam het is wel genoeg met je grappen maar ze had nog niks gezegd, hoorde ze jou tegen Sam zeggen: je bent ook zo grappig!!   Prinses

20 januari 2010
Mamma mocht van jou wel op vakantie als ik dan maar wel een prinsessenjurk mee zou nemen. In Londen hebben ze gelukkig een Disney store en daar hadden ze een heleboel jurken, zoveel dat mamma niet wist welke ze moest kopen. Dus heeft ze pappa gebeld die nog bij opa en oma was en daar heeft hij samen met jou gekeken welke je wilde hebben, nou eigenlijk wilde je er 3 en schoenen erbij en een tasje en een ketting en een kroontje. Je was alles aan het aanwijzen op het internet haha, uiteindelijk is het een roze geworden, van doornroosje 

Bij opa en oma logeren

15 januari 2010
Vandaag werd je door pappa naar opa en oma gebracht want daar ga je gezellig logeren. Mamma is in London voor 2 nachtjes en Hidde blijft dan bij pappa.

Je heb het heel erg gezellig gehad, je wilde niet naar buiten en hebt binnen heerlijk geknutseld. Je was erg vrolijk en gezellig en oma en opa vonden het dan ook erg gezellig met jou.

Op een gegeven moment hadden opa en oma het over de politieke partij van Wouter Bos, jij ging naar hen toe en vroeg wat is een partij? Maar je had zelf je antwoord al klaar, een partij is een feestje  

nadenken of denken..... wat maakt het nou uit

10 januari 2010
Vandaag waren we in de keuken bezig. Jij en Hidde wilde wat drinken. Op de vraag: Wat dan?  nam Hidde nogal wat tijd en trok daar een 'bedenkelijk' gezicht bij.  Hierop zij je: hij is aan het nadenken. Daarna liep je op Hidde af, ging voor hem staan en zei: 'Hidde, zeg maar adenken".
Hierop zei ik dat je het goede woord 'nadenken' moet zeggen.  Jij antwoordde: 'hij slaat toch altijd de eerste letter over"
Daarna legde ik je uit dat je juist wel nadenken moet zeggen want anders zou hij bij adenken de eerste letter weglaten en dus gaat zeggen: 'denken'

jou reactie:   maakt niet uit nadenken en denken is toch hetzelfde......

liefs je met de mondvol tanden staande pappa

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.