Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Curacao

23 april 2009
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vakantie naar Curacao. de heereis ging goed, we werden al om kwart voor 5 in de ochtend opgehaald en jij en Hidde waren heel erg lief toen we je wakker maakte. Het was ook wel een beetje spannend, buiten nog donker.

Op schiphol ging ook alles goed, en de tijd ging ook snel en gelukkig ging het vliegtuig op tijd. Je viel in het vliegtuig vrijwel meteen in slaap. Tijdens het opstijgen sliep je al. Toen je wakker werd waren we al boven de wolken aan het vliegen en jij zat bij het raam. Toen je naar buiten keek zei je tegen pappa, kijk de wolken zijn naar beneden gevallen

Je hebt voor de rest niet veel geslapen, je was wel heel lief. Je hebt 's avonds goed geslapen. de volgende dag gingen we al in het zwembad zwemmen dat vond je heel erg leuk.

Je hebt zoveel gezwommen tijdens de vakantie, het zwembad vond je wel leuker dan het strand maar ook daar had je het erg naar je zin. Je had ook snel een vriendje en een vriendinnetje, Senne en Jip. daar heb je veel mee gespeeld. Aan het einde van de vakantie had je ook Romar ontmoet, daar heb je ook veel mee gespeeld.

Ook had je een duikbril gekregen en hier zaten ook nog vinnen bij en een snorkel. Pappa ging naar de duikschool toe en jij had alles aangetrokken en zat zo achter in de auto. Bij de duikschool kwam jij in je hele outfit binnen en de mensen vonden dat zo schattig. Ze hadden een tijdje later nog over je..

Je hebt zoveel gezwommen, meer onder water dan boven water.... kleine waterrat.

Op het strand Laguna heb je nog schildpadden zien zwemmen in zee en zelfs geaaid, dat vond je wel spannend.

Omdat je zo lief was mocht je in een speelgoedwinkel van pappa en mamma iets uitzoeken wat je graag wilde hebben. en wat koos je? Een prinsessen horloge..wel roze natuurlijk. maar opa zou die niet zo mooi vinden zei je want Opa houdt niet van roze.

de vakantie was helemaal heerlijk, je bent zo bruin geworden.  Tijdens de terugreis heb je nog lekker geslapen.  Je wilde alleen wel weer terug naar Nederland, want je wilde fietsen en je wilde weer naar opa en oma.

wanneer gaan we weer?

Curacao

23 april 2009
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vakantie naar Curacao. de heereis ging goed, we werden al om kwart voor 5 in de ochtend opgehaald en jij en Hidde waren heel erg lief toen we je wakker maakte. Het was ook wel een beetje spannend, buiten nog donker.

Op schiphol ging ook alles goed, en de tijd ging ook snel en gelukkig ging het vliegtuig op tijd. Je viel in het vliegtuig vrijwel meteen in slaap. Tijdens het opstijgen sliep je al. Toen je wakker werd waren we al boven de wolken aan het vliegen en jij zat bij het raam. Toen je naar buiten keek zei je tegen pappa, kijk de wolken zijn naar beneden gevallen

Je hebt voor de rest niet veel geslapen, je was wel heel lief. Je hebt 's avonds goed geslapen. de volgende dag gingen we al in het zwembad zwemmen dat vond je heel erg leuk.

Je hebt zoveel gezwommen tijdens de vakantie, het zwembad vond je wel leuker dan het strand maar ook daar had je het erg naar je zin. Je had ook snel een vriendje en een vriendinnetje, Senne en Jip. daar heb je veel mee gespeeld. Aan het einde van de vakantie had je ook Romar ontmoet, daar heb je ook veel mee gespeeld.

Ook had je een duikbril gekregen en hier zaten ook nog vinnen bij en een snorkel. Pappa ging naar de duikschool toe en jij had alles aangetrokken en zat zo achter in de auto. Bij de duikschool kwam jij in je hele outfit binnen en de mensen vonden dat zo schattig. Ze hadden een tijdje later nog over je..

Je hebt zoveel gezwommen, meer onder water dan boven water.... kleine waterrat.

Op het strand Laguna heb je nog schildpadden zien zwemmen in zee en zelfs geaaid, dat vond je wel spannend.

Omdat je zo lief was mocht je in een speelgoedwinkel van pappa en mamma iets uitzoeken wat je graag wilde hebben. en wat koos je? Een prinsessen horloge..wel roze natuurlijk. maar opa zou die niet zo mooi vinden zei je want Opa houdt niet van roze.

de vakantie was helemaal heerlijk, je bent zo bruin geworden.  Tijdens de terugreis heb je nog lekker geslapen.  Je wilde alleen wel weer terug naar Nederland, want je wilde fietsen en je wilde weer naar opa en oma.

wanneer gaan we weer?

Curacao

23 april 2009
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vakantie naar Curacao. de heereis ging goed, we werden al om kwart voor 5 in de ochtend opgehaald en jij en Hidde waren heel erg lief toen we je wakker maakte. Het was ook wel een beetje spannend, buiten nog donker.

Op schiphol ging ook alles goed, en de tijd ging ook snel en gelukkig ging het vliegtuig op tijd. Je viel in het vliegtuig vrijwel meteen in slaap. Tijdens het opstijgen sliep je al. Toen je wakker werd waren we al boven de wolken aan het vliegen en jij zat bij het raam. Toen je naar buiten keek zei je tegen pappa, kijk de wolken zijn naar beneden gevallen

Je hebt voor de rest niet veel geslapen, je was wel heel lief. Je hebt 's avonds goed geslapen. de volgende dag gingen we al in het zwembad zwemmen dat vond je heel erg leuk.

Je hebt zoveel gezwommen tijdens de vakantie, het zwembad vond je wel leuker dan het strand maar ook daar had je het erg naar je zin. Je had ook snel een vriendje en een vriendinnetje, Senne en Jip. daar heb je veel mee gespeeld. Aan het einde van de vakantie had je ook Romar ontmoet, daar heb je ook veel mee gespeeld.

Ook had je een duikbril gekregen en hier zaten ook nog vinnen bij en een snorkel. Pappa ging naar de duikschool toe en jij had alles aangetrokken en zat zo achter in de auto. Bij de duikschool kwam jij in je hele outfit binnen en de mensen vonden dat zo schattig. Ze hadden een tijdje later nog over je..

Je hebt zoveel gezwommen, meer onder water dan boven water.... kleine waterrat.

Op het strand Laguna heb je nog schildpadden zien zwemmen in zee en zelfs geaaid, dat vond je wel spannend.

Omdat je zo lief was mocht je in een speelgoedwinkel van pappa en mamma iets uitzoeken wat je graag wilde hebben. en wat koos je? Een prinsessen horloge..wel roze natuurlijk. maar opa zou die niet zo mooi vinden zei je want Opa houdt niet van roze.

de vakantie was helemaal heerlijk, je bent zo bruin geworden.  Tijdens de terugreis heb je nog lekker geslapen.  Je wilde alleen wel weer terug naar Nederland, want je wilde fietsen en je wilde weer naar opa en oma.

wanneer gaan we weer?

Curacao

23 april 2009
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vakantie naar Curacao. de heereis ging goed, we werden al om kwart voor 5 in de ochtend opgehaald en jij en Hidde waren heel erg lief toen we je wakker maakte. Het was ook wel een beetje spannend, buiten nog donker.

Op schiphol ging ook alles goed, en de tijd ging ook snel en gelukkig ging het vliegtuig op tijd. Je viel in het vliegtuig vrijwel meteen in slaap. Tijdens het opstijgen sliep je al. Toen je wakker werd waren we al boven de wolken aan het vliegen en jij zat bij het raam. Toen je naar buiten keek zei je tegen pappa, kijk de wolken zijn naar beneden gevallen

Je hebt voor de rest niet veel geslapen, je was wel heel lief. Je hebt 's avonds goed geslapen. de volgende dag gingen we al in het zwembad zwemmen dat vond je heel erg leuk.

Je hebt zoveel gezwommen tijdens de vakantie, het zwembad vond je wel leuker dan het strand maar ook daar had je het erg naar je zin. Je had ook snel een vriendje en een vriendinnetje, Senne en Jip. daar heb je veel mee gespeeld. Aan het einde van de vakantie had je ook Romar ontmoet, daar heb je ook veel mee gespeeld.

Ook had je een duikbril gekregen en hier zaten ook nog vinnen bij en een snorkel. Pappa ging naar de duikschool toe en jij had alles aangetrokken en zat zo achter in de auto. Bij de duikschool kwam jij in je hele outfit binnen en de mensen vonden dat zo schattig. Ze hadden een tijdje later nog over je..

Je hebt zoveel gezwommen, meer onder water dan boven water.... kleine waterrat.

Op het strand Laguna heb je nog schildpadden zien zwemmen in zee en zelfs geaaid, dat vond je wel spannend.

Omdat je zo lief was mocht je in een speelgoedwinkel van pappa en mamma iets uitzoeken wat je graag wilde hebben. en wat koos je? Een prinsessen horloge..wel roze natuurlijk. maar opa zou die niet zo mooi vinden zei je want Opa houdt niet van roze.

de vakantie was helemaal heerlijk, je bent zo bruin geworden.  Tijdens de terugreis heb je nog lekker geslapen.  Je wilde alleen wel weer terug naar Nederland, want je wilde fietsen en je wilde weer naar opa en oma.

wanneer gaan we weer?

Curacao

23 april 2009
Vandaag zijn we teruggekomen van onze vakantie naar Curacao. de heereis ging goed, we werden al om kwart voor 5 in de ochtend opgehaald en jij en Hidde waren heel erg lief toen we je wakker maakte. Het was ook wel een beetje spannend, buiten nog donker.

Op schiphol ging ook alles goed, en de tijd ging ook snel en gelukkig ging het vliegtuig op tijd. Je viel in het vliegtuig vrijwel meteen in slaap. Tijdens het opstijgen sliep je al. Toen je wakker werd waren we al boven de wolken aan het vliegen en jij zat bij het raam. Toen je naar buiten keek zei je tegen pappa, kijk de wolken zijn naar beneden gevallen

Je hebt voor de rest niet veel geslapen, je was wel heel lief. Je hebt 's avonds goed geslapen. de volgende dag gingen we al in het zwembad zwemmen dat vond je heel erg leuk.

Je hebt zoveel gezwommen tijdens de vakantie, het zwembad vond je wel leuker dan het strand maar ook daar had je het erg naar je zin. Je had ook snel een vriendje en een vriendinnetje, Senne en Jip. daar heb je veel mee gespeeld. Aan het einde van de vakantie had je ook Romar ontmoet, daar heb je ook veel mee gespeeld.

Ook had je een duikbril gekregen en hier zaten ook nog vinnen bij en een snorkel. Pappa ging naar de duikschool toe en jij had alles aangetrokken en zat zo achter in de auto. Bij de duikschool kwam jij in je hele outfit binnen en de mensen vonden dat zo schattig. Ze hadden een tijdje later nog over je..

Je hebt zoveel gezwommen, meer onder water dan boven water.... kleine waterrat.

Op het strand Laguna heb je nog schildpadden zien zwemmen in zee en zelfs geaaid, dat vond je wel spannend.

Omdat je zo lief was mocht je in een speelgoedwinkel van pappa en mamma iets uitzoeken wat je graag wilde hebben. en wat koos je? Een prinsessen horloge..wel roze natuurlijk. maar opa zou die niet zo mooi vinden zei je want Opa houdt niet van roze.

de vakantie was helemaal heerlijk, je bent zo bruin geworden.  Tijdens de terugreis heb je nog lekker geslapen.  Je wilde alleen wel weer terug naar Nederland, want je wilde fietsen en je wilde weer naar opa en oma.

wanneer gaan we weer?

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.